2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XIV.kerület

Egyensúly a Fővárosi Nagycirkuszban

Pascal Bohóc  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

A hangulatfelelős: Pascal bohóc  (Fotó: Máté Krisztián)

A Fővárosi Nagycirkusz vadonatúj őszi műsorában, amelyet Balance − Egyensúlyban önmagunkkal és a világgal címmel játszanak, a hazai és nemzetközi cirkuszvilág sztárjaival találkozhat a publikum. A vidám hangulatról a holland bohóc, Pascal gondoskodik.

A hazai Teibler-csoport deszkaszáma tradicionális produkció. A nemzetközi porondon is sikeres csapatot már a Cirkuszok Éjszakáján is láthatta a magyar közönség.


Redy Montico  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Redy Montico Fővárosi Nagycirkusz Balance-előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Az olasz Redy Montico oroszlánszáma nem mindennapi izgalmat ígér: a gyönyörű nagymacskák ugrálnak, két lábon állnak, majd tetszhalottként nyúlnak el a földön.

Romániából érkezik az X-Treme Brothers, a portugáliai Louléban megrendezett I. Nemzetközi Cirkuszi Artistafesztivál bronzérmese. A csapat kivételes egyensúlyérzékkel és összehangolt mozgással bizonyítja, hogy ez a trió vitathatatlanul a műfaj egyik legjobbja.

X-treme Brothers  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Az extrém fivérek, vagyis az X-Treme Brothers  (Fotó: Máté Krisztián)

A kolumbiai Gerling Troupe a magasdrót virtuóza. A hét artista emberpiramisa a fellegekben épül fel.

A keleti varázs és a páratlan ügyesség találkozik a rendkívül tehetséges lábzsonglőr, Kimberly Lester produkciójában. Miss Lester előadásával már bejárta a világot, és számos díj boldog tulajdonosa.

Kimberly  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Kimberly cirkuszos családból származik (Fotó: Máté Krisztián)

 

Flying Ball  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Flying Ball a levegőben (Fotó: Máté Krisztián)

A világhírű ukrán akrobatikus kosárlabdacsapat számában a sport cirkuszművészeti elemekkel keveredik. A csapat rendkívül szellemesen, olykor némi öniróniával fogja meg a sport frázisait.

Gerling trouple  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

A kolumbiai Gerling Troupe (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.