2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XVIII.kerület

Egyre több helyen terem műfű

Három iskola is műfüves pályával bővült az elmúlt két hétben. A Kastélydombi, a Kondor Béla és az Eötvös Loránd Általános Iskola a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pályaépítési programjának és az önkormányzat támogatásának köszönhetően gazdagodott új játéktérrel. Szeptember végén a Kastélydombiban és a Kondorban vehették át a diákok a 20-szor 40 méteres, illetve 12-szer 24-es pályát. Az Eötvösben október 2-án avatták fel a 20-szor 40-es műfüves pályát. A pályaátadásoknak nincsen vége, mert a közeljövőben újabb két műfüvessel gazdagodnak a kerületi iskolák.
Műfüves labdarúgó pálya átadása, Kondor Béla Általános Iskola, Válogatott (Fotó: Keresztesi Balázs)

A kondoros gyerekek azonnal birtokba vették a pályát
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.