EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb I.kerület

Fényfestést is kapott a Mi, magyarok

Fényfestés a Magyarság Háza épületén Szentháromság tér ( Fotó: Sáfár Tibor)

Fényfestés a Magyarság Háza épületén

Fényfestéssel is színesítették az egyéves Mi, magyarok kiállítás születésnapi zsúrját a Szentháromság téri Magyarság Házában. A különleges tárlaton a Kosztolányi Dezső által kiválasztott tíz legszebb magyar szó segítségével minden látogató képet kaphat arról, milyenek vagyunk mi, magyarok. Az anya, a gyöngy, a szűz, az ősz, a kard, a vér, a csók, a sír, a láng és a szív termeiben a magyarság kiváló teljesítményei várják az érdeklődőket a sport, a tudomány, a kultúra, a hadtörténet vagy a gasztronómia területén.

Fényfestés a Magyarság Háza épületén Szentháromság tér ( Fotó: Sáfár Tibor)

A járókelők is megcsodálták az épületre vetített fény-képeket

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.