EUR: 322,47 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb IV.kerület

Gátépítés miatt nem kötnek ki a hajók

Budapest, 2012. május 30. A Lánchíd hajó érkezik a Boráros téri hajóállomáshoz. Várhatóan július 1-jéig megkapja a három új fővárosi dunai kikötő a használatbavételi engedélyt, és elindulhat a BKV menetrendszerű új hajójárata a Rákóczi híd és Újpest között. A felújított hajók 20 percenként közlekednek majd csúcsidőben, és a BKV-bérlet, illetve a 24 órás BKV-jegy érvényes lesz rájuk. MTI Fotó: Máthé Zoltán

(MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Gátépítés miatt nem érinti a Népfürdő utca (Árpád híd) kikötőt október 26-ig a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójárat. A kikötő lezárásával egy időben a menetrend is változik – írja a BKK. A  Jászai Mari térről induló vagy oda érkező északi irányú, azaz Rómaifürdő vagy Újpest, Árpád út kiindulási, illetve célállomású járatok nem közlekednek, ha a vízállás a Jászai Mari térnél nem teszi lehetővé a kikötést.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.