2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb IV.kerület

Gátépítés miatt nem kötnek ki a hajók

Budapest, 2012. május 30. A Lánchíd hajó érkezik a Boráros téri hajóállomáshoz. Várhatóan július 1-jéig megkapja a három új fővárosi dunai kikötő a használatbavételi engedélyt, és elindulhat a BKV menetrendszerű új hajójárata a Rákóczi híd és Újpest között. A felújított hajók 20 percenként közlekednek majd csúcsidőben, és a BKV-bérlet, illetve a 24 órás BKV-jegy érvényes lesz rájuk. MTI Fotó: Máthé Zoltán

(MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Gátépítés miatt nem érinti a Népfürdő utca (Árpád híd) kikötőt október 26-ig a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójárat. A kikötő lezárásával egy időben a menetrend is változik – írja a BKK. A  Jászai Mari térről induló vagy oda érkező északi irányú, azaz Rómaifürdő vagy Újpest, Árpád út kiindulási, illetve célállomású járatok nem közlekednek, ha a vízállás a Jászai Mari térnél nem teszi lehetővé a kikötést.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.