2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Győrfi Pál: Minden perc ajándék!

GYP3Az Országos Mentőszolgálat szóvivője soha nem tervezgette, hogy megnősül, és nagy családja lesz. Ehhez képest Győrfi Pál négy gyermek büszke édesapja.

– Szingliként is kifejezetten jól éreztem magam, de megismerkedtem Dani – a legnagyobb csemetém – anyukájával és ajándéknak tekintettem, hogy a fiam megszületett. Aztán összejöttem Adriennel, aki három csodálatos gyerekkel ajándékozott meg  – mesélte Győrfi Pál, akinek kevés szabadideje van, éppen ezért minden Ádámmal, Alizzal és Lillával töltött perc ajándék számára. Amikor végre  sikerül szabadságra mennie, szívesen mozdulnak ki a városból olyan helyre, ahol a gyerekek jól érzik magukat.


– Szeretem a friss erdei levegőt, szeretek sportolni és arra nevelem a gyerekeimet is, hogy a mozgás központi szerepet játsszon az életükben. Idén egy afrikai hangulatú hotelbe utaztunk, Felsőtárkányba – árulta el Győrfi Pál. – Az, hogy a szálloda a Bükkben található és mellette még egy igazi rejtélypark is elterül, nagyon felkeltette a gyerekeim érdeklődését. Lilla most kerül  mini csoportba, Aliz középsős, Ádi pedig jövőre már iskolába megy.

GYP5

Gyermekei anyukájával, Adriennel, néha kettesben is kikapcsolódnak

Győrfi Pál kisfia imádja a focit, Alíz a csajos dolgok iránt érdeklődik, Lilla pedig igazi kis felfedező, aki nem fél semmitől. A szálloda nagy barlangmedencéjében és a dzsungel játszóházban úgy sétált végig a kötél létrán és csúszdán, mintha mindig ezt tette volna.


– Mindent szakmámhoz híven, azonnal biztonsági szempontból közelítek meg. Ebben a hotelben nem volt olyan helyiség, ahová ne mertem volna beengedni a gyerekeimet. Lilla nagy meglepetés volt a számunkra, nem gondoltam, hogy alig kétévesen, mindenféle segítség nélkül mászik a játszóház kötelein – büszkélkedett az apuka. Csak Bizsuval,  az óriás szurikátával nem barátkozott meg, viszont Boubou nagy kedvence lett, aki még dobolni is megtanította.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.