EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Halgassa meg az új James Bond betétdalt!

Megjelent a Grammy-díjas Sam Smith Bond-dalának videoklipje.

Az énekes néhány napja került a brit poplisták élére a 007 Spectre – A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdalával. A Writing On The Wall című számhoz készült videoklipen a produkció főszerepét alakító Daniel Craig, valamint a “Bond-lányokat” játszó Monica Bellucci és Lea Seydoux is látható.

A 23 éves Smith ötven éve az első brit férfi énekes, akire egy Bond-film fő témáját rábízták. 1965-ben Tom Jones adta elő a James Bond: Tűzgolyó című epizód főcímdalát. Smith egy másik Grammy-díjassal, Jimmy Napesszel szerezte a Writing On The Wall című dalt.

A Sam Mendes rendezésében forgatott 007 Spectre – A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.