2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Halgassa meg az új James Bond betétdalt!

Megjelent a Grammy-díjas Sam Smith Bond-dalának videoklipje.

Az énekes néhány napja került a brit poplisták élére a 007 Spectre – A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdalával. A Writing On The Wall című számhoz készült videoklipen a produkció főszerepét alakító Daniel Craig, valamint a “Bond-lányokat” játszó Monica Bellucci és Lea Seydoux is látható.

A 23 éves Smith ötven éve az első brit férfi énekes, akire egy Bond-film fő témáját rábízták. 1965-ben Tom Jones adta elő a James Bond: Tűzgolyó című epizód főcímdalát. Smith egy másik Grammy-díjassal, Jimmy Napesszel szerezte a Writing On The Wall című dalt.

A Sam Mendes rendezésében forgatott 007 Spectre – A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.