2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb IV.kerület

Hiányolja a légdeszkát Wintermantel Zsolt

A polgármestert is elkapta a Vissza a jövőbe-láz. Múlt héten közösségi oldalán elárulta: egyik kedvence a trilógia, annak is a második része, és ő is összeszámolta, mi valósult meg az elképzelt 2015. október 21-éhez képest.

vissza a jovobe„Videotelefon? Pipa. 3D-s mozi? Pipa. Repülő autó? Már majdnem pipa. Időjárás-szabályozás? Alakul. Légdeszka? Hát az sajnos még nincs. Önbefűző cipő? Homályos célozgatások a mára időzített bemutatóra, de azon kívül csak egy külsőleg azonos replika 2011-ből. És hát azt a pizzakészítő szerkentyűt is feltalálhatná már valaki” − sorolta Wintermantel Zsolt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.