EUR: 318,44 Ft
CHF: 273,50 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Program

Instabil látványorgia – Kötéltánc

Az élet sokszor izgalmasabb történeteket ír, mint Hollywood túlfizetett forgatókönyvírói. Philippe Petit élete nemcsak egy hihetetlen karriertörténet, hanem újabb lehetőség arra, hogy a mozi értelmet adjon a 3D alkalmazásának egy olyan filmben, ahol nem szuperhősök vagy robotok püfölik egymást. A rendező, Robert Zemeckis az utóbbi évek megosztó 3D-s félanimációs próbálkozásai  (Polar Expressz, Beowulf, Karácsonyi ének) után visszatért az emberi történetekhez, vagyis ahhoz, amihez igazán ért. Ráadásul sikerült főszereplőnek megnyernie korunk egyik legizgalmasabb karakterszínészét, Joseph Gordon-Levittet, aki remélhetőleg a realisztikus látványorgia után nemcsak egy szabálytalanul helyes sztár, de szakmailag is elismert színész lesz.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) in TriStar Pictures' THE WALK.

Tudtad-e?


− A különleges speciális effektek ellenére a film „csupán” 35 millió dollárba került.

− A hitelesség kedvéért Joseph Gordon-Levitt kék kontaktlencsét viselt.

− Annyira realisztikusra sikerült a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait ábrázolni, hogy a premieren több tériszonyos néző rosszul lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.