2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XVII.kerület

Irodalmi karakterfelismerő a könyvtárban

könyvtárAz Országos Könyvtári Napok egyik legizgalmasabb eseményének ígérkezik kerületünkben  a Rákosi Könyvtár „Ki vagyok én?” című irodalmi játéka. Néhány mondatban bemutatkoznak a gyermek- és ifjúsági regények, mesék szereplői, őket kell a versenyzőknek felismerniük október 9-én 16 órakor. Az idén tízéves Országos Könyvtári Napok célja, hogy népszerűsítse a könyvtárakat, hagyományos és megújuló szolgáltatásaikat. Ebben az évben a Nagy Könyvtári Show a meghirdetett tematika. Jelszavuk: Könyvtárba mentem! Gyere utánam! 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.