EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Játékon nyerte nászútját Csilla

A TV2 Az 50 milliós játszma szerda esti játékosa igazán tapasztalt a televíziós vetélkedők terén, ugyanis az elmúlt 20 évben számos műsorban és csatornán megfordult már G. Csilla. Az egyik fegyveres szervnél dolgozó édesanya legjobb barátnőjével állt össze, hogy szerencséjükkel és tudásukkal megnyerjék a vetélkedő főnyereményét.

ruff-3925– Orosz tagozatos középiskolába jártam és jó tanuló voltam, de nem kiemelkedő. A mindennapokban szeretek utánanézni annak ami érdekel, illetve keresztrejtvénnyel tartom karban magam. Sok játékban szerepeltem és rengeteg mindent sikerült nyernem már, többek között még a régi Szerencsekerékben a spanyolországi nászutamat – mesélte Csilla, aki a szintén TV2-es Shopping Királynők-ből is ismerős lehet a nézőknek.


Csilla elmondása szerint, nagyon tetszik neki a műsor formátuma, mivel látszólag egyszerűnek tűnik, de mégis vannak olyan elsőre szimplának tűnő feladatok, melyeken azért sokat kellett gondolkodni. A másik vonzó tényező Liptai Claudia személye volt számára. Bár a műsorvezetőnő nem segíthetett neki, de igazán jó volt vele játszani – emlékezett vissza az édesanya, akinek otthon nagylánya is szurkolt.

ruff-3949– A 17 éves lányom médiatagozatos iskolába jár. Ő is érdeklődő típus, de nem tudom, hogy egy nap ő is a „nyomdokaimba” lépne-e. Most abban a korban van, amikor első hallásra nagyon ciki, ha az édesanyja elmegy a tévébe szerepelni – főleg ha esetleg nem sikerül a játék – de utána rendszerint mindig nagyon büszke rám – mesélte Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.