2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Játékon nyerte nászútját Csilla

A TV2 Az 50 milliós játszma szerda esti játékosa igazán tapasztalt a televíziós vetélkedők terén, ugyanis az elmúlt 20 évben számos műsorban és csatornán megfordult már G. Csilla. Az egyik fegyveres szervnél dolgozó édesanya legjobb barátnőjével állt össze, hogy szerencséjükkel és tudásukkal megnyerjék a vetélkedő főnyereményét.

ruff-3925– Orosz tagozatos középiskolába jártam és jó tanuló voltam, de nem kiemelkedő. A mindennapokban szeretek utánanézni annak ami érdekel, illetve keresztrejtvénnyel tartom karban magam. Sok játékban szerepeltem és rengeteg mindent sikerült nyernem már, többek között még a régi Szerencsekerékben a spanyolországi nászutamat – mesélte Csilla, aki a szintén TV2-es Shopping Királynők-ből is ismerős lehet a nézőknek.


Csilla elmondása szerint, nagyon tetszik neki a műsor formátuma, mivel látszólag egyszerűnek tűnik, de mégis vannak olyan elsőre szimplának tűnő feladatok, melyeken azért sokat kellett gondolkodni. A másik vonzó tényező Liptai Claudia személye volt számára. Bár a műsorvezetőnő nem segíthetett neki, de igazán jó volt vele játszani – emlékezett vissza az édesanya, akinek otthon nagylánya is szurkolt.

ruff-3949– A 17 éves lányom médiatagozatos iskolába jár. Ő is érdeklődő típus, de nem tudom, hogy egy nap ő is a „nyomdokaimba” lépne-e. Most abban a korban van, amikor első hallásra nagyon ciki, ha az édesanyja elmegy a tévébe szerepelni – főleg ha esetleg nem sikerül a játék – de utána rendszerint mindig nagyon büszke rám – mesélte Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.