2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Külföld

Jövőre jelenik meg Phil Collins önéletrajza

Jövőre jelenik meg Phil Collins hétszeres Grammy-díjas zenész, énekes és dalszerző önéletrajza.

A Genesis együttes egykori dobosa, az 1980-as évek ikonja egyike a popzene legnépszerűbb művészeinek, olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint az In the Air Tonight vagy az Against All Odds.


Phil Collins egy hétfői közleményben azt írta, hogy bár már többször felkérték memoárja megírására, mostanáig sosem érezte megfelelőnek az időt ehhez. A zenész ígérete szerint a kötet minden szépítgetés nélkül fogja elmesélni az élettörténetét.

Az egyelőre ismeretlen című könyv 2016 októberében fog megjelenni, Nagy-Britanniában a Century, míg az Egyesült Államokban a Crown Archetype gondozásában. Mindkét vállalat a könyv globális jogai felett rendelkező Penguin Random House kiadó tulajdonában áll.

Tricia Boczkowski, a Crown Archetype szerkesztőségi igazgatója szerint a “rendíthetetlenül őszinte” memoár egy olyan Phil Collinsról rántja le a leplet, akit “nem sok ember ismer”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.