EUR: 319,84 Ft
CHF: 276,61 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Külföld

Jövőre jelenik meg Phil Collins önéletrajza

Jövőre jelenik meg Phil Collins hétszeres Grammy-díjas zenész, énekes és dalszerző önéletrajza.

A Genesis együttes egykori dobosa, az 1980-as évek ikonja egyike a popzene legnépszerűbb művészeinek, olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint az In the Air Tonight vagy az Against All Odds.


Phil Collins egy hétfői közleményben azt írta, hogy bár már többször felkérték memoárja megírására, mostanáig sosem érezte megfelelőnek az időt ehhez. A zenész ígérete szerint a kötet minden szépítgetés nélkül fogja elmesélni az élettörténetét.

Az egyelőre ismeretlen című könyv 2016 októberében fog megjelenni, Nagy-Britanniában a Century, míg az Egyesült Államokban a Crown Archetype gondozásában. Mindkét vállalat a könyv globális jogai felett rendelkező Penguin Random House kiadó tulajdonában áll.

Tricia Boczkowski, a Crown Archetype szerkesztőségi igazgatója szerint a “rendíthetetlenül őszinte” memoár egy olyan Phil Collinsról rántja le a leplet, akit “nem sok ember ismer”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadon engedték Harvey Weinsteint

  Szabadon engedték Harvey Weinsteint

  Vádemelés után egymillió dollár óvadék ellenében egy New Yorki bíróság pénteken szabadon engedte Harvey Weinsteint, akit a nap folyamán tartóztattak le nemi erőszak, szexuális bántalmazás és más bűncselekmények miatt.

 • Letartóztatták Harvey Weinsteint!

  Letartóztatták Harvey Weinsteint!

  Nemi erőszak, szexuális bántalmazás és más bűncselekmények miatt letartóztatták Harvey Weinstein producert – jelentette be pénteken a New York-i rendőrség.

 • Kukásautót loptak a szemétszállítók

  Kukásautót loptak a szemétszállítók

  Előállítottak pénteken Párizsban két szemétszállítót a fővárosi önkormányzat hajnalban ellopott egyik kukásautójában. A gyanúsítottak a kamion tartalmát Emmanuel Macron államfő pártjának, a Köztársaság lendületbennek (LREM) a székháza előtt próbálták meg kiönteni – közölték rendőrségi források.