2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Justin Bieber tarolt az MTV Europe díjátadón

Justin Bieber volt az MTV Europe Music Awards vasárnapi díjátadónak legnagyobb nyertese: a kanadai popénekes, akinek ez volt az európai színpadra való nagy visszatérése is egyben, öt trófeával térhetett haza a milánói gálaestről.

Bieber, aki az est folyamán a What Do You Mean? című slágerével is megörvendeztette a közönséget, egyebek közt a legjobb férfi előadó, a legnagyobb rajongótábor és a Skrillex-szel, valamint Diplóval közös Where Are U Now? révén a legjobb közreműködés kategóriájában is diadalmaskodott. A fiatal énekes, aki mindössze 13 évesen tett szert világhírnévre, három év szünet után novemberben dobja piacra új stúdióalbumát.


A Mediolanum Forumban megrendezett gálaest további nagy nyerteseinek egy része, köztük a legjobb dalért járó trófeát elnyerő Taylor Swift, a legjobb női előadónak választott Rihanna, a legjobb popformációnak kikiáltott One Direction és a hiphopelőadók mezőnyében diadalmaskodó Nicki Minaj, távol maradt a rendezvénytől.

A közönségnek azonban így sem lehetett oka a panaszra: a fellépők között volt ugyanis Ellie Goulding, aki tükörerdőben énekelte el Love Me Like You Do című slágerét, míg Jason Derulo táncosai segwayeken parádéztak a színpadon.


Az est házigazdái az Orange is the New Black című sorozatból ismert Ruby Rose és Ed Sheeran brit énekes voltak. Műsorvezetői teendői mellett Sheeran két kategóriában – Best Live Act, Best World Stage – is díjat vett át, és a Rudimental közreműködésével fel is lépett az este folyamán.

A Macklemore and Ryan Lewis formáció a legjobb videóért járó elismerést zsebelte be Downtown című slágeréért, amelyet elő is adott a gálán. Andrea Bocelli olasz tenor Time To Say Goodbye című számával csempészett klasszikus zenét az estébe, majd Tori Kellyvel énekelt duettet.

A Stitches című számot jegyző Shawn Mendes, a brit Jess Glynne-t és James Bayt maga mögé utasítva diadalmaskodott a legjobb új előadók között. A Duran Duran az 1980-as évek hangulatát megidézve lépett színpadra az est folyamán, hogy elsőként vehesse át az újonnan alapított MTV Video Visionary díjat, amelyet “a videoklipek történetében úttörő szerepet játszó” előadók elismerésére hoztak létre.

A díjátadó zárásaként a Grammy-díjas Pharrell Williams táncoltatta meg a közönséget Freedom című slágerével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.