2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Keresztény Tamás apja nyomdokaiba lépett

Az ifjú színész-zenész világéletében a zene bűvkörében élt, ugyanis édesapja, a tavaly elhunyt Keresztény Béla, a Szélkiáltó együttes énekes-gitárosa születésétől fogva fejlesztette fia zenei tehetségét.

– Amint valaki belépett hozzánk, azonnal hallhatta, hogy nálunk folyamatosan szól a zene. Tőle kaptam az első gitáromat, ami végül elindított a zenei pályán. Később, a középiskolában több bandában is játszottam, majd az egyetemi éveim alatt alapítottuk meg a Bánfalvi Eszter kvartettet, akikkel már öt éve játszom együtt – mesélte Tamás.


2X0A7007

Első szerepét a gimnáziumban alakította: Hamletként állt a diákszínpadon. Azóta töretlenül halad előre a karrierje, és olyan extrém szerepeket alakít, mint a Hair lázadó hippije vagy a Száll a kakukk fészkére elmegyógyintézeti ápoltja. Bár nem volt „rossz gyerek”, azért neki is voltak izgalmas kalandjai.

– Egyszer az iskolában kinyitottuk egy poroltót, és nem sikerült elzárnunk, szóval a fél épület fehér lett. De gyártottunk sósavbombát is, amit az udvaron akartunk felrobbantani, de végül nem sikerült – mesélte.

Miben láthatjuk?

Száll a kakukk fészkére – Belvárosi Színház

Hair – Belvárosi Színház

I. Erzsébet – Szkéné Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.