2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb X.kerület

Ki legyen Kőbánya Sportolója?

A kerület vezetősége arra kéri a kőbányaiakat, október 31-ig jelezzék, ki érdemes szerintük a Kőbánya Sportolója címre.

A kőbányai önkormányzat 2012-ben alapította ezt az elismerést. Az odaítélésére javaslatot tehet bármely természetes személy, jogi személy és jogi személyiség nélküli szervezet. „A Kőbánya Sportolója elismerő cím annak a kőbányai egyesületben sportoló személynek, kőbányai egyesület csapatának, illetve kőbányai lakóhellyel rendelkező sportolónak adományozható, aki kiemelkedő teljesítményével és sportszerű magatartásával, illetve közösségi felelősségvállalásával példát mutat, valamint jelentős mértékben hozzájárult Kőbánya elismertségéhez” – olvasható a díj elnyerésének feltétele az önkormányzat honlapján.

A javaslatokat postai úton (Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, 1102 Budapest, Szent László tér 29.) vagy e-mailen: hanzikagnes@kobanya.hu, illetve személyesen a polgármesteri hivatalban lehet benyújtani.

sports balls over a grey background

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.