2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Király Viktort szétszedik az amerikai nők

Az énekes hamarosan visszautazik a tengerentúlra, hogy az itthon is nagy sikerrel futó The Voice című műsor amerikai verziójának középdöntőjében szerepeljen. A mesterek, élükön Gwen Stefanival nem győztek áradozni Viktor tehetségéről, akinek már több ezer amerikai rajongója van.

kiraly_viktor

forrás: facebook/kiralyviktor

− A tévés fellépés után szinte felrobban a Twitterem és az Instagrammom. Tizenéves lányok csináltak rajongói oldalt nekem a legnagyobb közösségi oldalon, de van egy 800 anyukát számláló rajongói közösség is – lelkendezett Viktor.


A hazai rajongók mellett egyre több amerikai hölgy is odavan a jelenleg szingli Viktorért. Mint mondta, szexuális töltetű ajánlatokkal nem bombázzák, viszont a tengerentúli rajongók sokkal szemtelenebbek, mint a magyarok.

− A magyar rajongók sokkal tisztelettudóbbak. Kint azért más a helyzet, sokkal extrémebben rajonganak egy-egy énekesért. Nekem is már van egy-két tapadósabb rajongóm, de konkrét problémám még nem adódott ebből – mesélt lapunknak az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.