EUR: 317,68 Ft
CHF: 270,28 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Egyéb

Kocsis Tibor: A tehetség nem elég, szerencse kell

Budapest, 2015. június 27. Kocsis Tibor lép fel az Élj tisztán! elnevezésű drogellenes világnapi rendezvény gálakoncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2015. június 26-án este. MTI Fotó: Marjai János

MTI Fotó: Marjai János

Imádja a filmeket és szívesen lottózik – Kocsis Tibor négy évig dolgozott a Szerencsejáték Zrt. munkatársaként és hisz abban, hogy szerencse nélkül nem érhetjük el a célunkat.

Kocsis Tibor nemrég jegyszedőként lepte meg a közönséget a Cinema City Filmünnepen. Az énekes azért  csatlakozott a kezdeményezéshez, mert imádja a filmeket és az újdonságokat. Nem is csoda, hogy már alig várja a Star Wars következő részét.


– Minden évben van olyan film, amely kiemelkedik a többi közül, a Gravitáció például nagy kedvencem. A magyar filmek közül is többet szeretek, legutóbb Liza, a rókatündért láttam és szeretném a Saul fiát is megnézni. A magyar filmeknek mindig nagyon szurkolok és örülök, ha sikerül valamilyen nemzetközi díjat elhozni. A világ így egy kicsit a magyar filmgyártásra is figyel – tette hozzá Tibó, akinek életét végigkíséri a szerencse. Talán nem véletlen, hogy négy éven át a Szerencsejáték Zrt. munkatársa volt: a sorsolási bizottság elnökeként dolgozott.

– Alapvetően szerencsésnek érzem magam, de azt gondolom, hogy a tehetség önmagában nem elég a boldoguláshoz. Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy az élet lehetőségeket sodorjon az utunkba, nem kamatoztathatjuk, ami bennünk van. Ugyanakkor abban is hiszek, hogy minden okkal történik. Lottózni is szoktam, főleg ha nagyobb nyeremény van, és hallom, hogy érdemes megpróbálni. Vannak kedvenc számaim is, például a 22-t és az 57-et mindig megjátszom. Sorsjegyet is szoktam kaparni, így már nagyon sok kicsi nyereményem volt, a milliók azonban eddig elkerültek. De még semmihez sincs késő, kivárom az igazi, nagy szerencsém!


Kapcsolódó Cikkek