EUR: 308,87 Ft
CHF: 284,91 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Lola merész stílusváltása

A néhány éve még szende kislányként tündöklő 27 éves énekesnő a rajongói szeme előtt vált érett, szexi, dögös dívává az elmúlt évek során. A hamarosan megjelenő új dalaihoz a közelmúltban készítettek pár pikáns képet az énekesnőről, amelyeken csupán egy átlátszó kabát takarja falatnyi bikinijét. Az új stílushoz új kollégák is kellettek, mint például Balanyai Szilárd, a Quimby zenekar oszlopos tagja vagy a unique-os Kovacsics Ádám.

DSC_5297− Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen zeneszerzőkkel dolgozhatom együtt, akik hisznek bennem. Olyan alkotómunka folyik jelenleg, amire mindig is vágytam. Aprólékosan készülnek a dalok, izgalmas köntöst kapnak, ami tőlem mindenképpen új lesz. Alig várom, hogy bemutassuk a végeredményt − mondta a szexi sztár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.