2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Lola merész stílusváltása

A néhány éve még szende kislányként tündöklő 27 éves énekesnő a rajongói szeme előtt vált érett, szexi, dögös dívává az elmúlt évek során. A hamarosan megjelenő új dalaihoz a közelmúltban készítettek pár pikáns képet az énekesnőről, amelyeken csupán egy átlátszó kabát takarja falatnyi bikinijét. Az új stílushoz új kollégák is kellettek, mint például Balanyai Szilárd, a Quimby zenekar oszlopos tagja vagy a unique-os Kovacsics Ádám.

DSC_5297− Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen zeneszerzőkkel dolgozhatom együtt, akik hisznek bennem. Olyan alkotómunka folyik jelenleg, amire mindig is vágytam. Aprólékosan készülnek a dalok, izgalmas köntöst kapnak, ami tőlem mindenképpen új lesz. Alig várom, hogy bemutassuk a végeredményt − mondta a szexi sztár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.