EUR: 308,22 Ft
CHF: 284,92 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Luxuskastélyban bujkál KGBéla, a Jobbik kedvence

Ke­rüli a nyil­vá­nos­sá­got, egy va­ló­sá­gos El­va­rá­zsolt Kas­tély­ban buj­kál orosz szár­ma­zású fe­le­sé­gé­vel Ko­vács Béla a Job­bik EP kép­vi­se­lője, akit ki­adott az Eu­ró­pai Par­la­ment – írja a ripost.

A kémügybe keveredett jobbikos politikus néhány évvel ezelőtt még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve, mára azonban családja több, százmilliós luxusingatlant szerzett. Az egyiket  a Pilis kellős közepén, egy  valóságos elvarázsolt kastélyt. A különös ingatlant Hoffmann-villaként ismerik a környékbeliek, jó pénzért korábban még szobát is lehetett bérelni benne.

KGBela-ripost

A ripost információi szerint Kovács Béla most ebben a látványos “kastélyban kerüli a nyilvánosságot.”, bizonyítottan KGB ügynök feleségével Szvetlana Isztosinával. A lap szerint a nő még szovjet KGB-sként hálózta be a Jobbik későbbi kedvenc, a pártnak jelentős pénzadományokat juttató képviselőjét.

A teljes cikk a ripost-on olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.