EUR: 309,10 Ft
CHF: 285,51 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

Maradna a röplabdások sikerkapitánya

A magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jan De Brandt a Lokálnak elmondta, szívesen folytatná a megkezdett munkát, miután csapata óriási bravúrt elérve a legjobb 12 közé jutott a belga−holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.

roplabda

A magyar válogatott 28 év után jutott ki az Eb-re, ahol 12. helyen végzett (fotó:hunvolley.hu)

– Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült hozzáírnunk egy kicsit a magyar röplabdasport történelméhez – mondta lapunknak Jan De Brandt. – Tudjuk, hogy a legerősebbekkel összehasonlítva komoly lemaradásban van az együttes, ugyanakkor a csapat továbbfejlődhet, ha a jövőben folyamatosan erősebb riválisokkal találkozik. Bár októberben lejár a szerződésem, szívesen maradnék a csapat mellett, igaz, ezt a szövetség mellett elsősorban a családommal kell majd egyeztetni – tette hozzá a szakember arra célozva, hogy bátyja az Eb első mérkőzése előtt autóbalesetben elhunyt.

Jan_De_Brandt

A sikerkapitány

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.