2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Megfiatalodtak Balázs Klári mellei

Az énekesnő mindig is kényesen odafigyelt a megjelenésére, bár sokak szerint a plasztikai sebészek állhatatos munkájával tartja magát fiatalon, mindez idáig csupán egy szemhéjkorrekciót vallott be. Azonban a közelmúltban kénytelen volt kebleit egy kozmetikai beavatkozás alá vetni, ugyanis  a testén kialakult kinövésék és a felelőtlen nyári napozás következményeként a melle felső része nem volt számára esztétikus. A kozmetikus végzettséggel rendelkező Klárika azonnal bőrgyógyász segítségét kérte, hogy dekoltázsát megfiatalítsa saját maga és szeretett férje, Korda György legnagyobb örömére.

balazs_klari_dekoltazs_kezeles

Balázs Klári és dr. Kriston Renáta

– Nagyon zavartak a nyakamon lévő fibrómák, mert ápolatlannak éreztem magam miattuk, és a nyakláncaim is rendszeresen beleakadtak. Óvatlan voltam, nagyon megégett a nyakam, a vállam és a dekoltázsom, ami rettenetesen fájt és csúnya volt. Bőrgyógyász szakorvosom, akinek mikrofókuszált ultrahangos kezelés (HIFU eljárás) segítségével sikerült újraépíteni és feszesíteni a bőrömet az égett területeken.  Ennek köszönhetően a kullancshoz hasonló, bőrömön szétszóródott fibrómák teljesen felszívódtak – lelkendezett az énekeső. 


Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.