2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb VI.kerület VII.kerület

Megnyílt a Klauzál csarnok

A megújult Klauzál téri vásárcsarnok ünnepéyes megnyitója, vásárcsarnok, piac, (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

1867-ben épült a Klauzál téri csarnok, amelynek épülete az elmúlt évtizedekben rossz állapotba került. Erzsébetváros önkormányzata felújíttatta az impozáns műemlék épületet. A csarnok eredeti formája megmaradt, de az üvegfalaknak köszönhetően világos és átlátható lett a piac, amely a hét minden napján várja a látogatókat őstermelőkkel, szupermarkettel és ügyfélszolgálati irodával.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.