2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIV.kerület

Milánó odavan a Magyarországról érkezett műremekekért

epül a tarlat_1

Megérkeztek a remekművek Milánóba

Útra keltek az átmenetileg bezárt Szépművészeti Múzeum műkincsei a felújítás idejére. Most négyszáz év festészetének 80 alkotása képviseli a két nagy magyar képtár, a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményét a napokban megnyílt milánói kiállításon. A  külföldi kurátorok rácsodálkoztak a Budapestről érkező kincsekre, Raffaellóra, Rippl-Rónaira, Vaszaryra. Milánóban februárig lehet megtekinteni a tárlatot.

epül a tarlat_2

Óvatosan csomagolták ki Raffaello Esterházy Madonnáját

epül a tarlat_3

Nem mindegy, hogyan rögzítik

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.