EUR: 317,26 Ft
CHF: 269,97 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Sport

Nikolics: Kis feszültség azért érezhető

Csapata tizenegyedik bajnoki meccsén tizenkettedik gólját jegyezte Nikolics Nemanja, a Legia Varsó magyar válogatott csatára csapata vasárnapi bajnokiján. Azt viszont csak a válogatott edzőtáborában tudta meg, hogy klubja vezetősége így is elbocsájtotta edzőjét.

Nikolics kiváló formában van: a magyar támadó negyedik helyen áll az Európai Aranycipő-rangsorban, melyet a kontinens legjobb bajnoki gólszerzőiből állítanak össze.


niko

Nikolics jelenleg Európa negyedik legeredményesebb csatára (fotó: Szerző felvétele)

– Örülök, hogy jönnek a gólok, de nagyon sajnálom, hogy ez nem volt elég az edző „megmentéséhez” – mondta Nikolics. – Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utolsó öt meccsből egyet tudtunk megnyerni, a többi összecsapáson döntetlent játszottunk, és nem csak a szurkolók, de a vezetők is többet vártak a csapattól. Sőt, mi is.

Kérdés, a válogatottnál milyen nyomás van a játékosokon az Eb-selejtező előtt, hiszen a csapat akár már csütörtökön kijuthat az Európa-bajnokságra.
– Egy kis feszültség érezhető, de azt hiszem, ez természetes is. Örülnünk kell annak, hogy az utolsó két forduló előtt reális esélyünk van a kontinensviadalra való kijutásra. De mi még csak az első meccsre koncentrálunk, Feröer ellen meg kell szerezni a három pontot, aztán megyünk Görögországba, ahol bármi megtörténhet. A saját kezünkben van a sorsunk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo vs. Szalah

    Ronaldo vs. Szalah

    Szombaton, Kijevben rendezik a szezon legjobban várt találkozóját. A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a két érdekelt csapat a Real Madrid és a Liverpool lesz.

  • Horváth Laura kijutott a crossfit világbajnokságra

    Horváth Laura kijutott a crossfit világbajnokságra

    A sikeres selejtezőt követően az európai regionális kvalifikációs versenyen is kiválóan szerepelt Horváth Laura, aki az összetett második helyezésével jutott ki az Egyesült Államokban sorra kerülő világbajnokságra.