EUR: 308,63 Ft
CHF: 285,33 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb XXII.kerület

Óriási szüreti buli volt Nagytétényben

Szüreti kicsik22

A legkisebbek is felvonultak

Az esős idő sem szegte kedvét a 20. Nagytétényi Szüreti Mulatságot ünneplőknek. A Nagytétényi Polgári Kör a gyönyörűen felújított és kibővített Szelmann Házban tartotta meg jubileumi rendezvényét. Szere Lászlóné Varga Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt két évtizedben hozzájárult ahhoz, hogy a Nagytétényben élők közössége a hagyományos szüreti mulatságon való együttléttel is kifejezhette az itt élők összetartozását.

Szüreti nagyok22

Az “öreg” csikósok felvonulása

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.