2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XXII.kerület

Óriási szüreti buli volt Nagytétényben

Szüreti kicsik22

A legkisebbek is felvonultak

Az esős idő sem szegte kedvét a 20. Nagytétényi Szüreti Mulatságot ünneplőknek. A Nagytétényi Polgári Kör a gyönyörűen felújított és kibővített Szelmann Házban tartotta meg jubileumi rendezvényét. Szere Lászlóné Varga Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt két évtizedben hozzájárult ahhoz, hogy a Nagytétényben élők közössége a hagyományos szüreti mulatságon való együttléttel is kifejezhette az itt élők összetartozását.

Szüreti nagyok22

Az “öreg” csikósok felvonulása

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.