2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XIX.kerület

Összefogás a beteg fiúért

Csorba Dávid megsegítésére jótékonysági koncert (Fotó: Máté Krisztián)

Bodor Géza és Urbán Andrea slágereket hoztak a KMO-ba (Fotó: Máté Krisztián)

Gálaestet szerveztek Csorba Dávid megsegítésére. A gyógyíthatatlan, Duchenne-féle kórban szenvedő, ágyhoz kötött fiatalember és édesanyja nemrég költözhettek új otthonukba, ahol végre emberi körülmények között, tiszta lakásban élhetnek. A KMO Művelődési Házban mások mellett Kökény Attila és Zalatnay Sarolta is fellépett, hogy a jegybevétellel a 24 éves fiú körülményein segíthessenek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.