EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XIV.kerület

Öt éve hunyt el Varga Zoltán

De nieuwe Ajax-speler Zoltan Varga *14 november 1973Idén lenne 70 esztendős Varga Zoltán, a világklasszis labdarúgó. Az évfordulóra a róla elnevezett zuglói pályán ünnepséggel emlékeztek az egykori csapattársak, a zuglói önkormányzat, a Ferencváros, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Fradi Baráti Körének képviselő. Rátonyi Gábor, a megemlékezés főszervezője elmondta, Zugló a következő évtől minden évben labdarúgótornával emlékezik Varga Zoltánra.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.