2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XVIII.kerület

Ötödször vigadtak

A Vasárnapi Vásári Vigadalom végre az égiek tetszését is elnyerte, ugyanis ragyogó időben rendezhették az eseményt a Bókay-kertben. A jó idő eddig rendre elkerülte a kertet a vigadalom idejére. A kezdeményezés öt évvel ezelőtt, arra a régi szokásra épülve jött létre, hogy ősszel, a nyár végi, ősz eleji betakarítási munkálatok után a kis közösségek tagjai szívesen gyűltek össze közös ünneplésre.
Pestszentimrei vigadalom a Bókay Kertben (Fotó: Máté Krisztián)

A Baranta Csapat ostoros felvonulással nyitotta a napot (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.