2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Pán Péter nem varázsolta el a nézőket

Pán Péter kalandjainak legújabb feldolgozása nem hozta lázba az észak-amerikai mozinézőket, a brit-amerikai-ausztrál koprodukcióban készült Pan című film csupán 15,5 millió dollárt hozott bemutatása hétvégéjén a Warner Bros. filmstúdiónak.

Tovább szárnyalt viszont Ridley Scott Marson játszódó sci-fije, a Mentőexpedíció, amely megtartotta vezető helyét a box-office lista élén 37 millió dolláros jegyeladással bemutatása második hétvégéjén, és ezzel 107,8 millió dollárt forgalmazott eddig az észak-amerikai mozikban.


A jegyeladási lista második helyére a Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó című családi animáció került 20,3 millió dollárral. A két hete bemutatott filmre így már 116,8 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

A Levi Miller, Hugh Jackman és Garrett Hedlund főszereplésével készült Pan című filmbe a Warner Bros. mintegy 150 millió dollárt ölt, ám a Joe Wright rendezte háromdimenziós film messze alulmúlta a bevételi várakozásokat, és csak a jegyeladási lista 3. helyére tudott felkapaszkodni a Rentrak vasárnap közreadott becslése szerint.

Nancy Meyers A kezdő című munkahelyi komédiája Robert De Niro és Anne Hathaway főszereplésével 8,7 millió dollárt, a Sicario – A bérgyilkos című bűnügyi thriller 7,4 millió dollárt forgalmazott a hét végén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.