EUR: 318,72 Ft
CHF: 270,74 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Pán Péter nem varázsolta el a nézőket

Pán Péter kalandjainak legújabb feldolgozása nem hozta lázba az észak-amerikai mozinézőket, a brit-amerikai-ausztrál koprodukcióban készült Pan című film csupán 15,5 millió dollárt hozott bemutatása hétvégéjén a Warner Bros. filmstúdiónak.

Tovább szárnyalt viszont Ridley Scott Marson játszódó sci-fije, a Mentőexpedíció, amely megtartotta vezető helyét a box-office lista élén 37 millió dolláros jegyeladással bemutatása második hétvégéjén, és ezzel 107,8 millió dollárt forgalmazott eddig az észak-amerikai mozikban.


A jegyeladási lista második helyére a Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó című családi animáció került 20,3 millió dollárral. A két hete bemutatott filmre így már 116,8 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

A Levi Miller, Hugh Jackman és Garrett Hedlund főszereplésével készült Pan című filmbe a Warner Bros. mintegy 150 millió dollárt ölt, ám a Joe Wright rendezte háromdimenziós film messze alulmúlta a bevételi várakozásokat, és csak a jegyeladási lista 3. helyére tudott felkapaszkodni a Rentrak vasárnap közreadott becslése szerint.

Nancy Meyers A kezdő című munkahelyi komédiája Robert De Niro és Anne Hathaway főszereplésével 8,7 millió dollárt, a Sicario – A bérgyilkos című bűnügyi thriller 7,4 millió dollárt forgalmazott a hét végén.

Kapcsolódó Cikkek