2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XXI.kerület

Parkőrök vigyáznak

Októbertől parkőrök teljesítenek szolgálatot a Szent Imre téren. Feladataik közé tartozik a közterület és a játszótér őrzése; a játszóeszközök műszaki állapotának ellenőrzése és rendeltetésszerű használatának felügyelete. Ellátják a parkgondozást, a hulladékgyűjtést, a szökőkút és víz állapotának ellenőrzését, valamint az időjárási tényezők függvényében a síkosságmentesítési feladatokat. A lakók is jelezhetik észrevételeiket a parkőröknek. Október 1-jétől március 31-ig naponta reggel 8 órától délután 18 óráig, április elsejétől szeptember 30-ig pedig várhatóan 7 és 21 óra között végzik a munkájukat.

fotó:Kitzinger Adrienn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Kitzinger Adrienn

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.