2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XVIII.kerület XIX.kerület

Pisont meglátogatta az akadémiát

„Pisont István a legnagyobb király” – énekelte a kispesti tábor hat évig, amíg a középpályás a Honvédot erősítette. Az azóta edzőnek álló futballista jelenleg a SZAC szakmai munkáját igazgatja, de sosem szakított igazán a kispestiekkel. A napokban meglátogatta a klub utánpótlásbázisát, a Magyar Futball Akadémiát, hogy találkozzon a tehetségekkel. A fiataloknak elárulta, neki a futball volt az igazi barátja, ennek is köszönheti sikereit.

Pisont István Szac sajtáj, golfkiub, futgolf (Fotó: Máté Krisztián)

Pisont jelenleg a SZAC sikereiért dolgozik (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.