EUR: 308,82 Ft
CHF: 285,32 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Ricky Gervais lesz a Golden Globe házigazdája

London, 2014. december 15.
Ricky Gervais angol színész az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka (Night At the The Museum: Secret of the Tomb) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2014. december 15-én. (MTI/EPA/Hannah McKay)

Ismét Ricky Gervais komikus vezeti a Golden Globe-díjkiosztó gáláját 2016-ban.

A brit színész és komikus negyedik alkalommal vállalja a házigazda szerepét a gálán, amelyet január 10-én rendeznek meg – közölte a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) hétfőn Hollywoodban.

Gervais 2010 és 2012 között volt a házigazda, majd a következő három évben Tina Fey és Amy Poehler váltotta őt ebben a szerepben.

A Golden Globe-díjat 1944 óta adják át, az Oscar-díj után ez a legfontosabb filmes elismerés. A győztesekről a száz, régóta Hollywoodban dolgozó újságíróból álló nemzetközi zsűri dönt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.