EUR: 308,10 Ft
CHF: 284,55 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Aktuális

Star Wars: Behaltak a magyar mozioldalak az Ébredő erő miatt

A magyar mozik nem készültek fel kellően arra a rohamra, amit a magyar Star Wars rajongók okoztak. Ma reggel kilenc órától kezdődött meg a jegyelővétel a Star Wars – Az Ébredő Erő című filmre, a rajongók nagy része azonban nem tudott online foglalni, annyira nagy a leterheltség.

“Be vannak halva a mozis weboldalak, de én is folyamatosan frissítgetem és tényleg semmi eddig” “Sikerült megnyitni a vásárló oldalt, kiválasztottam a székeket, de a vásárlás gombot megnyomva -kérése feldolgozás alatt – már 5 perce” – sok rajongó panaszkodik a mozik facebookos oldalain, mert annyira leterhelt a rendszer, hogy szinte képtelenség jegyet foglalni a Star Wars új részére, amit december 18-án mutatnak be a hazai mozik. Úgy tűnik, az járt a legjobban, aki személyesen ment el megvásárolni a jegyét.

star wars

“Hétre mentünk sorba állni, össze is jöttek a legjobb jegyek” – írta boldogan az egyik rajongó. A többiek kétségbeesetten próbálják frissíteni az oldalakat. A legújabb moziplakát senkit sem vigasztal, de azért megmutatjuk:

star wars nagy

A Cinema City a Facebook oldalán adott ki egy közleményt: “Kedves Érdeklődőink, eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre. A szervereink, annak ellenére, hogy próbáltunk felkészülni erre, nehezen tudják kezelni ezt az extra túlterhelést. A tegnap befejeződött Filmünnep ideje alatt is több tízezer ember vásárolt egyszerre az oldalunkon, s nem volt semmilyen tapasztalható hiba. Ez is mutatja a Star Wars filmre az érdeklődés mértékét. Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson. Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól (dec. 18.) kezdve. Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. Köszönettel, Cinema City.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Lezuhant egy kisrepülő

  Lezuhant egy kisrepülő

  Lezuhant egy luxemburgi lajstromozású katonai kisrepülőgép a máltai nemzetközi repülőtéren hétfő reggel, legalább öt ember meghalt.

 • Megkezdődött a migránstábor felszámolása Calais-ban

  Megkezdődött a migránstábor felszámolása Calais-ban

  Az észak-franciaországi Calais-ban hétfőn megkezdődött a dzsungel néven is ismert migránstábor felszámolása, a menedékkérők kora reggeltől annál a pontnál gyülekeztek, amelyet a hatóságok a tábor kiürítéséhez kijelöltek – állapította meg egy helyszíni tudósító.

 • Jön a legolcsóbb internetcsomag

  Jön a legolcsóbb internetcsomag

  Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.