EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,50 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Sport

Storck: mindent kiadtunk magunkból

New Plymouth, 2015. június 7.
Bernd Storck, az U20-as válogatott német szövetségi kapitánya az U20-as labdarúgó-világbajnokság E csoportjának harmadik fordulójában játszott Nigéria-Magyarország mérkőzésen az új-zélandi New Plymouthban 2015. június 7-én. A magyar válogatott 2-0-ás vereséget szenvedett. (MTI/EPA/Dean Pemberton)

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat mindent megtett a győzelemért vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, melyen 4-3-ra kikapott Görögországban.

A nemzeti együttes így Észak-Írország és Románia mögött a harmadik helyen maradt a csoportban.

“Hibáztunk a meccs elején, ezért hátrányba kerültünk, de felülkerekedtünk rajta, egyenlítettünk és fordítottunk is. Mindent megtettünk a győzelemért, a játékosaim mindent kiadtak magukból, nem tehetek szemrehányást nekik. Mindkét csapat sokat kockáztatott a győzelemért, ezért volt ennyi gól” – közölte a mérkőzés után a magyarok német szakvezetője, hozzátéve: tudták, hogy nem a saját kezükben van a sorsuk, és a románok nyertek a Feröer-szigeteken.

“Így nekünk az marad, hogy izgulunk hétfőn és kedden” – mondta Storck.

Görög kollégája, Kosztasz Canasz kiemelte, azért játszottak, hogy nyerjenek, és végre megízlelhették a győzelmet.

“Ezen a meccsen lehet szidni a védelmet, de a mai futballban nem könnyű négy gólt szerezni, és nekünk sikerült. Most van időnk elemezni és változtatni a jövő ősszel rajtoló világbajnoki selejtezősorozatig” – jelentette ki a kapitány.

Kapcsolódó Cikkek