2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XIII.kerület

Szakadó esőben is sportoltak a diákok

A szakadó eső sem tántorította el a diáksportolókat a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezett Magyar Diáksport Napján. Sőt a rossz idő ellenére minden eddiginél több jelentkező volt a Magyar Diáksport Szövetség által szervezett, hagyományosnak számító sportnapon. Az országos megmozduláshoz 777 iskola tanulója csatlakozott, akik kétórás közös testmozgással és a nagy kihívással, a 2015 méteres futótáv teljesítésével tették feledhetetlenné az esős napot. A rendezvénysorozat kiemelt budapesti helyszíne a Margitszigeti Atlétikai Centrum volt, ahol 500 gyermek, illetve hazánk négy nagyszerű élsportolója, Gyurta Dániel, Horváth Gábor, Szabó Gabriella és Marosi Ádám jelent meg. A 2015 méteres futótáv mellett az iskolások olyan sportágakkal is kitölthették a 120 percet, mint a labdarúgás, kézilabda, röplabda, asztalitenisz, sor- és váltóverseny, zumba, aerobik vagy éppen gyalogúra és tájékozódási futás.

diaksport (1)

Rengeteg gyerek látogatott el a Margitszigetre

diaksport (2)

A bemelegítés ebben az időben, ha lehet, még fontosabb


diaksport (3)

Gyurta Dani és Schmitt Pál is köszöntötte a gyerekeket

diaksport (4)

Fontos a jó váltás

diaksport (6)

Fiúk, lányok egy csapatban, egy célért: a győzelemért

diaksport (5)

Fáradhatatlanul

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.