EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Egyéb XVIII.kerület

Szeretetinjekció és Csikidám Havannán

Egyetlen kütyü sem pótolja a face to face, azaz a szembenézős kommunikációt. És ne fukarkodjunk a kedves szavakkal – erre biztatott dr. Zacher Gábor a Havanna Napok keretében tartott előadásában. A bő egy hétig tartó rendezvény eseményeinek nagy sikere volt, még az eső ellenére is. A toxikológus előadására különösen sokan voltak kíváncsiak.

A toxikológus „A modern kori kommunikáció kihívásai” címmel tartott prezentációt, egyebek mellett ilyen érdekes üzenetet tolmácsolt a hallgatóságnak: – Egyetlen modern kütyü sem pótolja a face to face, azaz a szembenézős kommunikációt, továbbá az egyre ridegebb, önzőbb mindennapjainkban gyakrabban használjunk kedves szavakkal beadott „szeretetinjekciót”, ez a kis szúrás soha senkinek nem fog fájni!


zacher_kint-470x330

Zacher Gábor a face to face kommunikációban hisz (fotó:bp18.hu)

A szabadtéri programok közül a gyerekek kedvence a katasztrófavédelmi bemutató volt. A Kondor Béla sétányon a tűzoltóság, a rendőrség és a polgári védelem vonult fel és ismertette meg a kicsiket az eszközökkel játékos formában.

Havanna napok rendészeti bemutató, gyerekek (Fotó: Máté Krisztián)

Még pár év, és talán ő is vezetheti a rendőrautót (Fotó: Máté Krisztián)

A záróakkord a vasárnapi koncertek sokasága volt. Délelőtt Szandi, délután Janicsák Veca lépett fel, este pedig az R-GO bulija zárta a Havanna Napokat.

R-GO koncert, Havanna napok, Kondor Béla közösségi ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Dübörgött a Csikidám Szikora Robival
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek