2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb IV.kerület

Szuper lett az új Spar!

Bevált márka, bevált forma

Bevált márka, bevált forma

Teljesen felújították a Kordován téri Spar áruházat. Az üzletet a Spar legújabb belsőépítészeti és boltberendezési koncepciója szerint alakították át: energiatakarékos ledes világítást kapott az üzlettér, továbbá korszerű, környezetbarát, hővisszanyeréses hűtéstechnikával látták el. Ezenkívül megújult a teljes berendezés, valamennyi külső és belső nyílászáró, a burkolatok, a homlokzat, valamint az áruház alaprajzi elrendezése is megváltozott. Az áruház 793 négyzetméteren, 22 munkatárssal, szakszerű és vevőközpontú kiszolgálással várja a vásárlókat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.