EUR: 307,99 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Takács Nikolas még nem tervez családot

Az énekes már számos alkalommal feszegette a saját határait, hisz azt mondja, mindig jó érzés, ha sikerül megugrania egy-egy újabb próbatételt.

– Szeretek kimozdulni a komfortzónámból, és olyan dalokat, olyan formában előadni, amelyek számomra is kihívást jelentenek. Több mint egy éve járok edzeni, mára az életem részévé vált, hiszen minden hétköznap ott vagyok a teremben, és valahol ez is egy kihívás – mesélte az énekes, aki gőzerővel készül a december 23-ai Boldoggá tenni című szimfonikus koncertjére a Budapesti Kongresszusi Központban.

Q24A1040_color

Nikolas tavaly óta a tengerentúlon is építi a karrierjét, ezért a családalapításra még nem gondol.

– Egyelőre úgy érzem, nem férne bele semmi plusz az életembe. Teljesnek érzem magam, hiszen azzal tölthetem az időm, amit szeretek és olyanok vesznek körbe, akikre most szükségem van.

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.