EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Takács Nikolas még nem tervez családot

Az énekes már számos alkalommal feszegette a saját határait, hisz azt mondja, mindig jó érzés, ha sikerül megugrania egy-egy újabb próbatételt.

– Szeretek kimozdulni a komfortzónámból, és olyan dalokat, olyan formában előadni, amelyek számomra is kihívást jelentenek. Több mint egy éve járok edzeni, mára az életem részévé vált, hiszen minden hétköznap ott vagyok a teremben, és valahol ez is egy kihívás – mesélte az énekes, aki gőzerővel készül a december 23-ai Boldoggá tenni című szimfonikus koncertjére a Budapesti Kongresszusi Központban.


Q24A1040_color

Nikolas tavaly óta a tengerentúlon is építi a karrierjét, ezért a családalapításra még nem gondol.

– Egyelőre úgy érzem, nem férne bele semmi plusz az életembe. Teljesnek érzem magam, hiszen azzal tölthetem az időm, amit szeretek és olyanok vesznek körbe, akikre most szükségem van.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.