EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Tizenegy kínzó kérdés a Lindáról

Görbe Nóra a LindábólA Linda a ’80-as évek kultsorozata, amelynek köszönhetően divatba jött a klumpa, a Bebetta, és rengeteg lány jelentkezett rendőrnek. Számos generáció nőtt fel a karatézó rendőrlány történetein, és számos kérdés fogalmazódott meg a rajongókban. Összegyűjtöttünk néhányat.

1. Vajon Tominak legalább egyszer megvolt Linda?

2. Miért csak Bodrogi Gyula nevét mondják be a főcímben?

3. Eltűnt egy nyomozó. Az első részekben a Kő nevű zsarut Gáti Oszkár játszotta, még az esküvőjére is készültek. Aztán Balázs Pétert hívták Kőnek és Gátit elfelejtették. Mi történhetett vele? Áthelyezték vidékre, vagy kirúgták?

4. Vajon hol tartotta Linda a Babettáját?

5. Miért csak egy telefonkészülék volt az egész rendőrségen?

6.  Senkinek sem tűnt fel, hogy A tizennyolc karátos aranyhal című epizódban, amikor Linda felszáll a metróra,  a Deákon száll fel, és miután megy két megállót – közben lerázza a csöveseket –, ismét a Deákon száll le? Mellesleg ott már szét is csapja a csúnya arcokat.

Linda2

7. Volt olyan antistylist a sorozatban, akinek az volt a feladata, hogy Görbe Nórát minél gázabbul öltöztesse fel? A klumpa a bokáig lehajtott fehér zoknival még a kórházi folyosón és az SZTK-ban sem csinos.

8. Miért ugyanazok a rosszfiúk mindegyik részben?

9. Volt egyáltalán normális fuvarja annak az Emődinek? Mindig csak Linda ül a taxiban.

10. Klárikának mi a vezetékneve?

11. A karatésoknak a Linda miatt kötelező sikítani?

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.