EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Extra

Tizenegy kínzó kérdés a Lindáról

Görbe Nóra a LindábólA Linda a ’80-as évek kultsorozata, amelynek köszönhetően divatba jött a klumpa, a Bebetta, és rengeteg lány jelentkezett rendőrnek. Számos generáció nőtt fel a karatézó rendőrlány történetein, és számos kérdés fogalmazódott meg a rajongókban. Összegyűjtöttünk néhányat.

1. Vajon Tominak legalább egyszer megvolt Linda?


2. Miért csak Bodrogi Gyula nevét mondják be a főcímben?

3. Eltűnt egy nyomozó. Az első részekben a Kő nevű zsarut Gáti Oszkár játszotta, még az esküvőjére is készültek. Aztán Balázs Pétert hívták Kőnek és Gátit elfelejtették. Mi történhetett vele? Áthelyezték vidékre, vagy kirúgták?

4. Vajon hol tartotta Linda a Babettáját?

5. Miért csak egy telefonkészülék volt az egész rendőrségen?

6.  Senkinek sem tűnt fel, hogy A tizennyolc karátos aranyhal című epizódban, amikor Linda felszáll a metróra,  a Deákon száll fel, és miután megy két megállót – közben lerázza a csöveseket –, ismét a Deákon száll le? Mellesleg ott már szét is csapja a csúnya arcokat.

Linda2

7. Volt olyan antistylist a sorozatban, akinek az volt a feladata, hogy Görbe Nórát minél gázabbul öltöztesse fel? A klumpa a bokáig lehajtott fehér zoknival még a kórházi folyosón és az SZTK-ban sem csinos.

8. Miért ugyanazok a rosszfiúk mindegyik részben?

9. Volt egyáltalán normális fuvarja annak az Emődinek? Mindig csak Linda ül a taxiban.

10. Klárikának mi a vezetékneve?

11. A karatésoknak a Linda miatt kötelező sikítani?

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől – jelentette be kedden a zenész szóvivője.

 • Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Harmadszorra már nem volt akadálya a tárgyalás elkezdésének, bár a vádlottak között okozott némi izgalmat, hogy az ügyész jókora késéssel érkezett Budaörsi Járási Bíróság tárgyalótermébe.

 • Beveszik a sztárok Budapestet

  Beveszik a sztárok Budapestet

  A hollywoodi rendezők egyre gyakrabban választják nagy sikerű filmjeik helyszínéül Budapestet. Jelenleg Will Smith forgat hazánkban, de a Terminator 6 egyes jeleneteit is fővárosunkban veszik fel, így hamarosan Arnold Schwarzenegger is idelátogat.