EUR: 308,49 Ft
CHF: 284,87 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Tom Hanks a Twitteren keresi egy diákigazolvány tulajdonosát

Budapest, 2015. június 4.
A Robert Langdon szerepét alakító Tom Hanks kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész Dan Brown Da Vinci Kód - Inferno című misztikus thrillerének forgatásán a budapesti Gutenberg téren 2015. június 3-án.
MTI Fotó: Kallos Bea

Tom Hanks a Twitteren üzent egy diáknak, hogy megtalálta elvesztett diákigazolványát. A mikroblogos bejegyzést több mint háromezer felhasználó osztotta meg.

“Megtaláltam a diákigazolványodat a parkban” – twitterezte kedden a kártya képét mellékelve a hollywoodi sztár, és egyúttal értesítette a Fordham Egyetemre járó hallgatót, Laurent, hogy irodája alkalmazottaitól visszakaphatja a dokumentumot.

Hanks új filmjét, a Kémek hídja című, Steven Spielberg rendezésében készült hidegháborús thrillert november 26-tól vetítik a magyar mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.