EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Extra

Tóth Gabi pasija nem fél a lebukástól

toth gabiEgy ideje már nem titok, hogy Tóth Gabi és volt mentoráltja, a Tha Shudras frontembere, Trap kapitány egy párt alkotnak. Korábban a Lokálban is megjelent Gabi instagram fotója, ahol szenvedélyes csókot vált kedvesével. De valójában ki is ez a rejtélyes, zöldre festett szépfiú?

Trap kapitány, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)− Tiniként kívülálló voltam, de nevezhetünk különcnek is. Egy graffitis-hip-hopos közegben találtam meg magam leginkább, mivel sose tudtam felvenni az éppen aktuális divatszokásokat – mesélte Molnár Tibor alias Trap kapitány. Tibor eredetileg dzsesszéneket kezdett tanulni, nemsokára pedig már saját zenekart alapított. Extrém zenéjük ellenére igen visszahúzódónak látja magát. − A maszkból sejthető, hogy nagyon szűk körben szoktunk szórakozni. Könnyebben elvegyülünk, mint más hírességek és nem kell attól félnünk, hogy ha nagyon lealjasodnánk, másnap lebukunk egy napilapban – viccelődött Tibor, majd megosztotta a legdurvább bulijának egy részletét: Egyszer Részegedj okosant! játszottam néhány barátommal. Már szinte nem láttam, de szerencsére végül túléltem a kalandot.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű temetése lesz Aviciinek

  Szűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől – jelentette be kedden a zenész szóvivője.

 • Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Nem tett vallomást saját perében Lajcsi

  Harmadszorra már nem volt akadálya a tárgyalás elkezdésének, bár a vádlottak között okozott némi izgalmat, hogy az ügyész jókora késéssel érkezett Budaörsi Járási Bíróság tárgyalótermébe.

 • Beveszik a sztárok Budapestet

  Beveszik a sztárok Budapestet

  A hollywoodi rendezők egyre gyakrabban választják nagy sikerű filmjeik helyszínéül Budapestet. Jelenleg Will Smith forgat hazánkban, de a Terminator 6 egyes jeleneteit is fővárosunkban veszik fel, így hamarosan Arnold Schwarzenegger is idelátogat.