2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb IV.kerület

Új alapokon a tatami

Fotó Várai Mihály – Újpesti Napló_MG_3998

Király lett! (Fotó Várai Mihály – Újpesti Napló)

„Azért ez elég király lett” – visszhangzott a gyerekek őszinte kritikája a még festékillatú dzsúdócsarnokban. Az UTE cselgáncsosainak  termét teljesen felújították –adta hírül az Újpesti Napló.

– Minden felújítás óriási öröm az UTE sportolóinak életében – mondja Őze István klubigazgató. – A csarnokban teljes körű, komoly felújítások történtek. Átalakítottuk a termet, megcsináltuk a galériát, felújítottuk a nézőteret, új zsűriasztalokat alakítottunk ki. Az elektromos berendezéseket és a hangosítást is kicseréltük, új alapokat csináltunk a tataminak.

Az ünnepség után a sportolók rögtön edzéssel avatták fel új termüket. A felújítás az újpesti önkormányzat és a Magyar Judo Szövetség együttműködésével jöhetett létre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.