2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Vissza a jövőbe − Hamarosan érkezik McFly!

2015. október 21. − a dátum, amire a Vissza a jövőbe című film rajongói régóta várnak. A mozi szerint ugyanis ekkor érkezik a múltból Marty McFly  és Emmett Brown  professzor. Ennek örömére az egész világon, Magyarországon is bulikat és filmvetítéseket tartanak. A Lokál pedig a legnagyobb rajongóknak is tartogat meglepetést!

− Az időgép, a DeLoreant eredetileg egy hűtőszekrény lett volna. A rendező azonban attól tartott, hogy a gyerekek ezt komolyan vennék és esetleg bemásznának a fridzsiderekbe. Így végül autó lett belőle. A trilógiához összesen hét DeLoreant használtak fel.


− Eredetileg Ralph Macchiót kérték fel Marty McFly szerepére, ő azonban visszautasította. Így a színész csak a Karate kölyök rajongóinak lehet ismerős, így stílszerűen azt is mondhatnánk, hogy nyuszi volt. Michael J. Foxnak azonban ez a film meghozta a világhírnevet.

vissza4
− A jövő ábrázolását a készítők viccnek szánták, ám sok minden megvalósult belőle. Van videochat, síkképernyős tévé, mindennaposak a plasztikai beavatkozások, és a 3D is az életünk részévé vált. Sajnos jól működő légdeszka még nincs, ám ami késik, nem múlik!

− Itthon is készülnek a rajongók. Október közepétől néhány hétig ismét látható lesz a mozikban a Vissza a jövőbe trilógia első része. A Corvin mozi meghívására október 18-án a Delorean Klub beltéri kiállítást szervez filmes relikviákból, 21-én pedig Vissza a jövőbe parti lesz az Ötkertben.

vissza3

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.