EUR: 308,34 Ft
CHF: 282,31 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Program

A 90-es évek legnagyobb slágereivel jön a Total Dance Fesztivál

November 14-én elképesztő látvánnyal, dübörgő hangtechnikával és a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel készül a Total Dance Fesztivál. Az olyan külföldi sztárok mellett, mint aHaddaway és a FunFactory, a korszak legnagyobb hazai előadói, a TNT és az AnimalCannibals is garantálja a fergetes hangulatot.

A tavalyi sikert mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint 10.000 ember táncolt Dr. Alban és a La Bouche leghíresebb slágereire. Az idei fellépő lista is felejthetetlen estével kecsegtet. Magyarországon először lép fel a C- Blockegy egész show-t alkotva, hogy leghíresebb számaikkal idézzék fel az akkori koncerteteket. Haddaway-től megtudhatjuk, mi is a szerelem (What is Love?), a Rednex slágereitől pedig még az is táncra perdül, aki csak kísérőként érkezett. Vissza nem térő alkalom, még sohasem állt ennyi 90-es évekbeli sztárfellépő egyszerre egy színpadon!

A 100 táncos és a fellépők is hónapok óta erre az eseményre készülnek, hiszen az este során több mint 1.000 különböző 90-es évekbeli dal fog felcsendülni, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A fellépők mellett a jövő heti fesztiválon rengetegen dolgoznak azért, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat. Közel 200 ember figyel arra, hogy a több mint 1.000 lámpa és díszlet a megfelelő időpontban, a tökéletes helyen álljon.

Természetesen a legnagyobb slágerek mellett a szervezők szuperprodukciókkal is készülnek. Hasonló rendezvényen eddig soha nem látott hang és fénytechnika, látványelemek, egyedi színpadkép, LED falak, előre koreografálttánc-show és rengeteg meglepetés várja a vendégeket. Magyarországon először színpadon, a Total Dance Fesztiválon lesz látható az E-roll (mini segway)Dance show. Profi táncosok elektromotorokkal hajtott kétkerekű mini járgányokon fognak robogni, koreografált táncokat előadva a színpadon.

A fellépők között szerepel még Erős vsSpigiboy(Valami véget ért, Más a világ, Rég várok valakire);Snapfeat. Turbo B (I’vegotthePower, Rhythm is a Dancer); Ámokfutók (Szomorú Szamuráj, Ne sírj, Meghalok egy csókodért); UFO(Szerelemdoktor, Karibi Party, Napolaj) és a Splash(Tedd fel a kezed!, Lázad a szívem,Húzz magadhoz, ha fázol) is.

A hatalmas érdeklődés miatt a jegyek 85%-a már elfogyott.

További információk és jegyvásárlás itt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Punnany Massif

  Punnany Massif

  Brutális koncerttel örvendezteti meg rajongóit a Punnany Massif.

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.

 • A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ösztönös, fékevesztett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.