EUR: 308,10 Ft
CHF: 284,34 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Program

A csúcs után! – 007 Spectre

spectreHárom évvel ezelőtt több mint egymilliárd dollárt termelt a minden idők legjobb James Bond-filmjének tartott Skyfall. Az Amerikai szépség rendezője, Sam Mendes gyakorlatilag a franchise csúcsát alkotta meg a 23. résszel, így a rajongók joggal aggódtak, hogy ezt már nem lehet überelni. Az első kritikák szerint ez nem is sikerült, „csupán” egy ugyanolyan mestermű lett a Spectre, mint elődje. A film továbbra is Bond (Daniel Craig) sötét múltjára fókuszál, melyben fontos szerepet kap ellenségének lánya, a profi bérgyilkos Madeleine Swann (Léa Seydoux), továbbá egy titokzatos idegen (Christoph Waltz), aki tovább bonyolítja az amúgy is kusza szálakat.

Tudta-e? 

– A 300 millió dolláros költségvetésével a Spectre minden idők legtöbb pénzből forgatott Bond-filmje és a legdrágább filmek listáján is a dobogón szerepel.

– Az 51 éves Monica Bellucci minden idők legidősebb Bond-lánya. A korábbi „csúcstartó” az 1964-es Goldfingerben feltűnt 39 éves Honor Blanckman volt.

– A főgonosz Oberhauser szerepére eredetileg Gary Oldmant nézték ki, de végül a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz lett a befutó.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.