EUR: 310,27 Ft
CHF: 267,98 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

A legjobban James Bond érdekli a nézőket

Továbbra is a 007 Spectre – A Fantom visszatér című Bond-film érdekli legjobban az észak-amerikai nézőket: a film a hétvégén 35,4 millió dolláros (10,2 milliárd forintos) jegyeladással növelte bevételeit és ezzel második hete vezeti a kasszasikerlistát.

A Bond-mozi amerikai és kanadai bevételei már 130,7 millió dollárra (38 milliárd forintra) rúgnak.

A lista második helyét a Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film szerezte meg, amely 24,2 millió dollárt (7 milliárd forintot) keresett péntektől vasárnapig.

A Káosz karácsonyra című vígjáték Diane Keatonnal, John Goodmannel és Alan Arkinnel 8,7 millió dollárt (2,5 milliárd forintot) kasszírozott, a chilei bányászdrámát feldolgozó The 33 című produkció pedig 5,8 millió dolláros (1,6 milliárd forintos) jegyeladással zárta a hetet.

Ezen a hétvégén debütált korlátozottan az észak-amerikai mozikban Angelina Jolie és Brad Pitt családi drámája, A tengernél, amely mintegy tízmillió dollárból készült. A filmre 95 ezer dollárért (27 millió forintért) váltottak jegyet a tíz helyszínen, ahol játszani kezdték.

A My All American című sportdráma, amely Freddie Steimark amerikai futballjátékosról készült, 1,4 millió dolláros (405 millió forintos) premierhétvégével mutatkozott be. A több nagy filmfesztiválon – köztük Velencében és Torontóban – is elismert Spotlight című dráma, amely katolikus papok gyermekmolesztálási ügyét feltáró Boston Globe nyomozását idézi fel, 1,8 millió dollárt (520 millió forintot) keresett első hétvégéjén.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

  Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.