EUR: 310,86 Ft
CHF: 270,74 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Bomba popsit villantott a háromgyerekes Szandi – fotó!

Elállt a lélegzetünk a 39 éves énekesnőtől! Szandi a Sztárban sztár színpadán megmutatta, hogy csúcsformában van és három gyerek után is tökéletes a teste.

Szandi tegnap este Tóth Gabival énekelt duettet a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnők Rihanna és Shakira szexi, forró hangulatú közös számát adták elő kis szexi bodyban. Szandit még nem láttuk ennyire szexinek, bármelyik húszéves megirigyelhetné a testét! Tóth Gabinak pedig úgy tűnik ez szerencsét hozott, hisz harmadikként jutott tovább az eheti döntőbe!

A videót ide kattintva lehet megnézni!

szandi

fotó: TV2

szandi és gabi

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.