EUR: 308,15 Ft
CHF: 284,67 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Program

Borbás Marcsi: A sűrűje 2

borbas marcsiBorbás Marcsi első könyve az olvasók szavazatai alapján a legjobb gasztronómiai kötet lett 2015-ben, és már itt is a folytatás, A sűrűje 2! A műsorvezető az ételek elkészítése mellett minden recepthez egy személyes történetet is megoszt.

– Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. A következő száz recepttel ezt az „asztalt” igyekszem gazdagítani – mondta Borbás Marcsi, aki a legkülönbözőbb hozzávalókat használja a finomságaihoz: bab, paradicsom, káposzta, gersli, kappan. De nem hiányzik a köles vagy az egészséges hajdina sem.

– Észre kell venni, hogy a különböző elképzelésekből apránként dédanyáink étkezése köszön vissza. Mi lenne, ha végre vissza mernénk térni a gyökerekhez? – vetette fel a szerző. A finomságokat látva pedig nem kérdés, hogy tényleg vissza kell térni a gyökerekhez!

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.