EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Program

Borbás Marcsi: A sűrűje 2

borbas marcsiBorbás Marcsi első könyve az olvasók szavazatai alapján a legjobb gasztronómiai kötet lett 2015-ben, és már itt is a folytatás, A sűrűje 2! A műsorvezető az ételek elkészítése mellett minden recepthez egy személyes történetet is megoszt.

– Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. A következő száz recepttel ezt az „asztalt” igyekszem gazdagítani – mondta Borbás Marcsi, aki a legkülönbözőbb hozzávalókat használja a finomságaihoz: bab, paradicsom, káposzta, gersli, kappan. De nem hiányzik a köles vagy az egészséges hajdina sem.

– Észre kell venni, hogy a különböző elképzelésekből apránként dédanyáink étkezése köszön vissza. Mi lenne, ha végre vissza mernénk térni a gyökerekhez? – vetette fel a szerző. A finomságokat látva pedig nem kérdés, hogy tényleg vissza kell térni a gyökerekhez!

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.