2018. május 23., szerda
Dezső

Egyéb XXII.kerület

Bravó, Budafókák!

December 2−6. között rendezik meg a netanyai rövidpályás úszó Európa-bajnokságot, ahol a magyar válogatott tagjaként ott lesz Mészáros Márk is a Budafókából.

Márk óriási sikere mellett a többi budafókás úszó is remekelt a Rövidpályás Országos Bajnokságon. A Budafóka Sportegyesület (BFSE) két ezüst és két bronzéremmel gazdagodva és sok döntős helyezést elérve (négy 4. hely, egy 5. hely, három 6. hely és egy 7. hely) az egyesületi rangsorban a 7. helyet szerezte meg. Kiválóan szerepelt Mészáros Márk, Márton Richárd, valamint az érmes 4 x 50 méteres mix gyorsváltó csapata Bujtor Dávid, Kurucz Zsuzsanna, Mészáros Dóra, Márton Richárd összeállításban.


Úszóbajnokok22

Horváth Tamás edző, Márton Richárd, Kurucz Zsuzsi, Mészros Márk, Zombori Gábor már az otthoni uszodában álltak össze egy fotóra a Lokál olvasói kedvéért

A versenyek során Zombori Gábor hat számban is (100 méter hát, 200 méter mell, 200 méter hát, 100 méter vegyes, 50 méter hát, 400 méter vegyes), valamint Márton Richárd négy alkalommal (400 méteres gyors, 100 méteres gyors 2-szer, 100 méter pillangó) úsztak új évjáratos országos csúcsot. A Hófehér Fóka úszósztárjainak és edzőjüknek, Horváth Tamásnak is gratulálunk!

Kapcsolódó Cikkek