EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,72 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb XXII.kerület

Bravó, Budafókák!

December 2−6. között rendezik meg a netanyai rövidpályás úszó Európa-bajnokságot, ahol a magyar válogatott tagjaként ott lesz Mészáros Márk is a Budafókából.

Márk óriási sikere mellett a többi budafókás úszó is remekelt a Rövidpályás Országos Bajnokságon. A Budafóka Sportegyesület (BFSE) két ezüst és két bronzéremmel gazdagodva és sok döntős helyezést elérve (négy 4. hely, egy 5. hely, három 6. hely és egy 7. hely) az egyesületi rangsorban a 7. helyet szerezte meg. Kiválóan szerepelt Mészáros Márk, Márton Richárd, valamint az érmes 4 x 50 méteres mix gyorsváltó csapata Bujtor Dávid, Kurucz Zsuzsanna, Mészáros Dóra, Márton Richárd összeállításban.


Úszóbajnokok22

Horváth Tamás edző, Márton Richárd, Kurucz Zsuzsi, Mészros Márk, Zombori Gábor már az otthoni uszodában álltak össze egy fotóra a Lokál olvasói kedvéért

A versenyek során Zombori Gábor hat számban is (100 méter hát, 200 méter mell, 200 méter hát, 100 méter vegyes, 50 méter hát, 400 méter vegyes), valamint Márton Richárd négy alkalommal (400 méteres gyors, 100 méteres gyors 2-szer, 100 méter pillangó) úsztak új évjáratos országos csúcsot. A Hófehér Fóka úszósztárjainak és edzőjüknek, Horváth Tamásnak is gratulálunk!

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.