EUR: 302,49 Ft
CHF: 265,05 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Egyéb XXII.kerület

Bravó, Budafókák!

December 2−6. között rendezik meg a netanyai rövidpályás úszó Európa-bajnokságot, ahol a magyar válogatott tagjaként ott lesz Mészáros Márk is a Budafókából.

Márk óriási sikere mellett a többi budafókás úszó is remekelt a Rövidpályás Országos Bajnokságon. A Budafóka Sportegyesület (BFSE) két ezüst és két bronzéremmel gazdagodva és sok döntős helyezést elérve (négy 4. hely, egy 5. hely, három 6. hely és egy 7. hely) az egyesületi rangsorban a 7. helyet szerezte meg. Kiválóan szerepelt Mészáros Márk, Márton Richárd, valamint az érmes 4 x 50 méteres mix gyorsváltó csapata Bujtor Dávid, Kurucz Zsuzsanna, Mészáros Dóra, Márton Richárd összeállításban.

Úszóbajnokok22

Horváth Tamás edző, Márton Richárd, Kurucz Zsuzsi, Mészros Márk, Zombori Gábor már az otthoni uszodában álltak össze egy fotóra a Lokál olvasói kedvéért

A versenyek során Zombori Gábor hat számban is (100 méter hát, 200 méter mell, 200 méter hát, 100 méter vegyes, 50 méter hát, 400 méter vegyes), valamint Márton Richárd négy alkalommal (400 méteres gyors, 100 méteres gyors 2-szer, 100 méter pillangó) úsztak új évjáratos országos csúcsot. A Hófehér Fóka úszósztárjainak és edzőjüknek, Horváth Tamásnak is gratulálunk!

Kapcsolódó Cikkek

 • A Strandon is izgalmas programokkal vár a Petőfi Pont!

  A Strandon is izgalmas programokkal vár a Petőfi Pont!

  Ismét a legmenőbb hazai sztárokkal találkozhatsz: itt lesz velünk Rúzsa Magdi, Ákos és Freddie, akik Sipos Dávid Güntherrel, a Petőfi Rádió műsorvezetőjével, valamint Csitári Gergellyel, az M2 Petőfi TV műsorvezetőjével beszélgetnek a költészetről, dalszövegekről, irodalomról, valamint megosztják a közönséggel kedvenc Arany János versüket az „Aranykor” emlékév tiszteletére.

 • Minden eddiginél több gyermek az idei Erzsébet-táborok programjain

  Minden eddiginél több gyermek az idei Erzsébet-táborok programjain

  Minden eddiginél több, mintegy százezer gyermek vehet részt idén az Erzsébet-táborok programjain – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdán Fonyódligeten, a balatoni Erzsébet-táborok zárása alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.

 • Frida Kahlo balladája

  Frida Kahlo balladája

  Frida Kahlo a huszadik század egyik legkülönösebb sorsú festője, legizgalmasabb asszonya, legnagyobb hatású, sajátos, csak rá jellemző utat járó művésze.