EUR: 307,76 Ft
CHF: 282,43 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Életmód

Bűvös, eltornázott mesék

Bűvös Mesetorna DVD borítóMár gyerekkorban nagyon fontos, hogy megtanuljuk: az egészséges élet része a mozgás. A Bűvös mesetorna  című kiadvány ebben nagy segítségünkre lehet, hiszen ez nem csupán mesekönyv, hanem mozgáselemekkel, vidám almadalokra koreografált tornagyakorlatokkal tarkított dvd is egyben.

A gyakorlatok alatt interaktív meséket olvas fel Kálloy Molnár Péter, de a közreműködők között van Ganxsta Zolee és Kőhalmi Ferenc bűvész is. Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a történetek során „eljátszandó” gyakorlatokat, amelyek ugyanúgy, mint bármilyen más mozgásforma, bemelegítéssel kezdődnek, de fejlesztik többek között az állóképességet és az egyensúlyérzéket is.

A meséket gyakorlatilag eltornázzák a gyerekek, a dalokra pedig koreográfiákat tanulhatnak. A Bűvös mesetorna a napszakokhoz is alkalmazkodik: reggel az aktív mozgásé a főszerep, este pedig a meséket olvasva, a gyerekek a szüleikkel közösen nyugodtan ellazulhatnak. A dvd játékos elemekkel fejleszti az egyensúlyérzéket is: miközben a gyerekek a gólyát utánozzák,  a valós terhelést játékos formában élik meg. A kiadvány különös, komplex élményt ad az egész családnak és szórakoztató formában szólítja meg a mai kor gyermekeit.

Kapcsolódó Cikkek

 • 190 éves a szóda

  190 éves a szóda

  A szódavíz valódi Hungarikum, több mint 10 éve pedig a „garantáltan hagyományos és különleges élelmiszer” névjegyet is viseli.

 • A szemöldökparóka a legújabb szépségtrükk

  A szemöldökparóka a legújabb szépségtrükk

  Végleg leáldozott a vékonyra kiszedett és a csíkra tetovált szemöldökök kora. Újabban a dús szemöldök a trendi, de azoknak sem kell kétségbeesniük, akik évek óta alaposan kiszedett vonalat viselnek, hiszen itt a szemöldökparóka.

 • Elstartolt a befőzési szezon

  Elstartolt a befőzési szezon

  Májusban indul a befőzési szezon, ilyenkor kell beszerezni a hozzávalókat. Az üvegeket úgy készítsük elő, hogy azokat először áztassuk be mosószeres meleg vízbe, majd üvegmosó kefével alaposan mossuk át.