EUR: 307,26 Ft
CHF: 286,46 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Életmód

Bűvös, eltornázott mesék

Bűvös Mesetorna DVD borítóMár gyerekkorban nagyon fontos, hogy megtanuljuk: az egészséges élet része a mozgás. A Bűvös mesetorna  című kiadvány ebben nagy segítségünkre lehet, hiszen ez nem csupán mesekönyv, hanem mozgáselemekkel, vidám almadalokra koreografált tornagyakorlatokkal tarkított dvd is egyben.

A gyakorlatok alatt interaktív meséket olvas fel Kálloy Molnár Péter, de a közreműködők között van Ganxsta Zolee és Kőhalmi Ferenc bűvész is. Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a történetek során „eljátszandó” gyakorlatokat, amelyek ugyanúgy, mint bármilyen más mozgásforma, bemelegítéssel kezdődnek, de fejlesztik többek között az állóképességet és az egyensúlyérzéket is.

A meséket gyakorlatilag eltornázzák a gyerekek, a dalokra pedig koreográfiákat tanulhatnak. A Bűvös mesetorna a napszakokhoz is alkalmazkodik: reggel az aktív mozgásé a főszerep, este pedig a meséket olvasva, a gyerekek a szüleikkel közösen nyugodtan ellazulhatnak. A dvd játékos elemekkel fejleszti az egyensúlyérzéket is: miközben a gyerekek a gólyát utánozzák,  a valós terhelést játékos formában élik meg. A kiadvány különös, komplex élményt ad az egész családnak és szórakoztató formában szólítja meg a mai kor gyermekeit.

Kapcsolódó Cikkek

  • Airbnb: Ideje adót fizetni

    Airbnb: Ideje adót fizetni

    Az ír adóhatóság által a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak megküldött adatok szerint az Írországban bejegyzett Airbnb-hálózat magyar szállásadói 2015-ben összesen 6 milliárd forint bevételt szereztek, csakhogy az adóbevallásaik ennél jóval kisebb összegről szólnak.

  • Csúcson a turizmus

    Csúcson a turizmus

    Jó eséllyel rekord évet zárt a hazai turizmus tavaly, soha ennyien nem üdültek még Magyarországon mint 2016-ban.