EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,80 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Életmód

Bűvös, eltornázott mesék

Bűvös Mesetorna DVD borítóMár gyerekkorban nagyon fontos, hogy megtanuljuk: az egészséges élet része a mozgás. A Bűvös mesetorna  című kiadvány ebben nagy segítségünkre lehet, hiszen ez nem csupán mesekönyv, hanem mozgáselemekkel, vidám almadalokra koreografált tornagyakorlatokkal tarkított dvd is egyben.

A gyakorlatok alatt interaktív meséket olvas fel Kálloy Molnár Péter, de a közreműködők között van Ganxsta Zolee és Kőhalmi Ferenc bűvész is. Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a történetek során „eljátszandó” gyakorlatokat, amelyek ugyanúgy, mint bármilyen más mozgásforma, bemelegítéssel kezdődnek, de fejlesztik többek között az állóképességet és az egyensúlyérzéket is.

A meséket gyakorlatilag eltornázzák a gyerekek, a dalokra pedig koreográfiákat tanulhatnak. A Bűvös mesetorna a napszakokhoz is alkalmazkodik: reggel az aktív mozgásé a főszerep, este pedig a meséket olvasva, a gyerekek a szüleikkel közösen nyugodtan ellazulhatnak. A dvd játékos elemekkel fejleszti az egyensúlyérzéket is: miközben a gyerekek a gólyát utánozzák,  a valós terhelést játékos formában élik meg. A kiadvány különös, komplex élményt ad az egész családnak és szórakoztató formában szólítja meg a mai kor gyermekeit.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    Magyarország az elmúlt években rendre az európai élmezőnybe került a kiadott lakásépítési engedélyek és a lakásárak emelkedése alapján. A környező országokhoz képest azonban még mindig Magyarországon lehet a legolcsóbban ingatlanhoz jutni – derül ki az ingatlan.

  • Recept: Fügét mutatunk

    Recept: Fügét mutatunk

    A füge nem csupán frissen és aszalva fogyasztható, különleges íze és textúrája miatt sokoldalúan felhasználható, ráadásul nagyon egészséges.