2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Csányi Sándor a világ leggazdagabbjai között

Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója bekerült a világ leggazdagabbjai közé az amerikai Forbes magazin legfrissebb adatai szerint – írja keddi számában a Blikk.

Az OTP Bank vezérigazgatója a lap szerint a leggazdagabb magyar, és egymilliárd dolláros, 287,9 milliárd forintos vagyonával került fel az amerikai magazin listájára, amelyen a világ 1700 legvagyonosabb embere szerepel.

Csányi Sándor az első magyar ebben az elitklubban, a Forbes magazin The World’s Billionaires List márciusi számában lesz olvasható a neve – írták.

A Blikk közölte, hogy a lista első helyén változatlanul Bill Gates szerepel 79,3 milliárd dollárra becsült vagyonával. A második a spanyol Amancio Ortega, míg a világ harmadik leggazdagabb üzletembere a szintén amerikai Warren Buffet lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Ez óriási!

  A nap képe: Ez óriási!

  Ázsiai elefánt (Elephas maximus) érkezett a Szegedi Vadasparkba, a fiatal bikákat az állatkert Angkort, a khmer templomvárost idéző elefántházának átadásán, május 27-én figyelhetik meg először a látogatók.

 • Saci néni lett az év tanára

  Saci néni lett az év tanára

  Interjút adott a Lokálnak az a budapesti pedagógus, aki a minap egy anyaországi és két külhoni kollégájával együtt kapta meg az Év tanára 2018 címet. A díjazottak személyére pedagógusszervezetek és diákközösségek egyaránt tehettek javaslatot.

 • Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma jár le az a határidő, amit magának szabott a Jobbik elnöki pozíciójáért induló harcban alulmaradt Toroczkai László. Ásotthalom polgármestere arról dönt, hogy a párt tagja marad-e, vagy a mögötte állókkal más úton indul el.

 • Dübörög a lombikturizmus

  Dübörög a lombikturizmus

  Egyre több külföldi látogat hazánkba, hogy részt vegyen a magyarországi lombikprogramban. Beszámolóikból kiderül, hogy a hazai egészségügyet érő kritikák ellenére a magyarországi meddőségi kezelések, beültetések elvégzésének színvonala  kiemelkedő a közép-európai térségben.